Pages

Sunday, March 3, 2013

ILIRIA NEWS AGENCY: Kosovë, arrestohen dy të dyshuar për rastin "Monstra"

ILIRIA NEWS AGENCY
ILIRIA NEWS AGENCY
thumbnail Kosovë, arrestohen dy të dyshuar për rastin "Monstra"
Mar 3rd 2013, 22:08


Bëhet fjalë për Alil Demirin dhe Afrim Ismailoviq, së sipas aktakuzës së ngritur ata dyshohen si kryerësit e aktit të rastit "Monstra" lidhur me vrasjen e pesëfishtë në Smilkovc të Shkupit.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment