Pages

Tuesday, March 5, 2013

ILIRIA NEWS AGENCY: Ekstradimi i Ismajlovicit e Demirit nuk tensionon Maqedoninë

ILIRIA NEWS AGENCY
ILIRIA NEWS AGENCY
thumbnail Ekstradimi i Ismajlovicit e Demirit nuk tensionon Maqedoninë
Mar 5th 2013, 19:52


Autoritetet në Kosovë janë duke bërë gati proceduarat e duhura për ekstradimin e mundshëm në Maqedoni të Afrim Ismajlovicit dhe Alil Demirit, të kërkuar për vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smilkovcit në afërsi të Shkupit, që ndodhi në prill të vitit të kaluar.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment