Pages

Sunday, March 3, 2013

ILIRIA NEWS AGENCY: BDI nga Gostivari, Ahmeti: Patriotizmi me vepra

ILIRIA NEWS AGENCY
ILIRIA NEWS AGENCY
thumbnail BDI nga Gostivari, Ahmeti: Patriotizmi me vepra
Mar 3rd 2013, 19:47


Bashkimi Demokratik për Integrim në Sallën e sportit “Rinia” në Gostivar, e mbajti Konventën promovuese të kandidatëve për kryetarë komunash dhe për këshilltarë komunal. BDI

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment