Pages

Saturday, March 2, 2013

Gazeta Tema: Shumë shpejt këto të pasme mund të jenë single (FOTO)

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Shumë shpejt këto të pasme mund të jenë single (FOTO)
Mar 2nd 2013, 17:40

Asaj nuk i vjen asnjëherë turp që të tregojë të pasmet e saj, duke gjetur gjithmonë një mënyrë për të kënaqur fansat e saj.

Por tani në media kanë nisur të qarkullojnë zëra se Coco Austin mund të ndahet nga i shoqi i saj, Ice- T.

Arsyeja duket se është tradhtia. Ajo mendohet se ka shkuar me një këngëtar rap-i, edhe pse këto janë dyshime.

Çifti ka 11 vjet të martuar dhe deri më tani janë shfaqur në media si mjaft të lumtur me njëri- tjetrin.

1

3

2

4

5

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment