Pages

Friday, March 1, 2013

Gazeta Tema: Shqipëria, e fundit në Europë dhe e 123-ta në botë për globalizimin social

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Shqipëria, e fundit në Europë dhe e 123-ta në botë për globalizimin social
Mar 1st 2013, 18:09

shqiperia dixhitaleKOF Swiss Economic Institute ka publikuar sot Indekset e Globalizimit për vitin 2012. Në indeksin e globalizimit social, Shqipëria renditet e fundit në Europë dhe e 123-ta në botë, duke u ndjekur nga vende si Tunizia, Senegali, Xhibuti, Filipinet, Kuba etj.

Ky indeks llogaritet si mesatare e ponderuar e të dhënave mbi telefonatat dhe postës ndërkombëtare; mbi penetrimin e internetit, televizionit, gazetave dhe librave; mbi turizmin dhe transfertat monetare ndërkombëtare; dhe mbi prezencën e kompanive të njohura ndërkombëtare si McDonald, IKEA, etj.

Për më tepër, klikoni në nyjen http://globalization.kof.ethz.ch/

E.Zaloshnja

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment