Pages

Friday, March 1, 2013

Gazeta Tema: Shakira, një dekolte seksi në daljen e parë pas lindjes (FOTO)

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Shakira, një dekolte seksi në daljen e parë pas lindjes (FOTO)
Mar 1st 2013, 17:53

Ajo ka vetëm pak javë që ka sjellë në jetë djalin e saj, Milan, nga marrëdhënia me futbollistin e Barcelonës, Zherard Pike. Dhe, për herë të parë që prej lindjes, Shakira është fotografuar ditën e djeshme, ndërsa shkonte në zyrën e fotografit Jaime de Laiguana. Këngëtarja kolumbiane dukej mjaft në formë dhe këtë gjë e tregonte më së miri dekolteja e saj seksi.

shakira

Shakira alla mostra di Jaime de Laiguana

Shakira alla mostra di Jaime de Laiguana

Shakira alla mostra di Jaime de Laiguana

Shakira alla mostra di Jaime de Laiguana

Shakira alla mostra di Jaime de Laiguana

Shakira alla mostra di Jaime de Laiguana

Shakira alla mostra di Jaime de Laiguana

Shakira alla mostra di Jaime de Laiguana

Shakira alla mostra di Jaime de Laiguana

Shakira alla mostra di Jaime de Laiguana

Shakira alla mostra di Jaime de Laiguana

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment