Pages

Tuesday, March 5, 2013

Gazeta Tema: Samsung Galaxy S IV do të kontrollohet me anë të syve?

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Samsung Galaxy S IV do të kontrollohet me anë të syve?
Mar 5th 2013, 19:44

galaxyCelulari i fundit i Samsung do të jetë në gjendje që të shohë atë se çfarë po sheh përdoruesi i celularit.

Samsung Galaxy S IV do të prezantohet në Nju Jork më 14 mars. Do ketë ekran 12 centimetër dhe një kamera 13 megapixel.

Për ta konkurruar siç duhet Apple dhe iPhone 5, tani një sistem gjurmimi i syve do mundësojë që përdoruesit në mënyrë automatike ta ngrenë lart tekstin që po lexojnë.

Për shembull, celulari e di kur përdoruesi ka arritur fundin e faqes që po lexon.

Vendimi për të prezantuar celularin në Nju Jork është marrë pas kërkesave të shumta të kompanive të telefonisë në SHBA.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment