Pages

Saturday, March 2, 2013

Gazeta Tema: Robert Mugabe është një diktator 22- karatësh (FOTO)

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Robert Mugabe është një diktator 22- karatësh (FOTO)
Mar 2nd 2013, 18:04

Zimbabve është një nga vendet më të varfra në botë, por despoti i këtij vendi, Robert Mugabe, nuk e ka problem një gjë të tillë, ndërkohë që feston ditëlindjen e 89-të.

Presidenti e ka përjetësuar veten e tij në disa monedha ari, ndërsa ka bërë edhe një festë luksoze.

Festimet vijnë në një kohë kur akuzat ndaj tij janë shtuar pas vrasjes së një vogëlushi 12- vjeçar, djali i një mbështetësi të opozitës.

Mugabe erdhi në pushtet në vitin 1980.

Ai është detyruar që të ndajë pushtetin me kundërshtarin e tij në vitin 2009, megjithatë ata do jenë sërish rivalë në zgjedhjet e korrikut të këtij viti.

Opozita nuk beson tek Mugabe kur ai premton zgjedhje të lira dhe të ndershme.

1

2

3

4

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment