Pages

Sunday, March 3, 2013

Gazeta Tema: Një femijë shqiptar “hero” në Maqedoni

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Një femijë shqiptar "hero" në Maqedoni
Mar 3rd 2013, 21:33

 

114-300x201

Foto që po shikoni ka pushtuar mediat dhe rrjetet sociale, pasi djaloshi shqiptar kalon me biçikletë pranë "hundës" së forcave speciale maqedonase duka mbajtur lartë flamurin kombëtar shqiptar, në çastet kur situata në rrugët e Shkupit ishte mjaft e tensionuar dhe jo më kot ky djalosh guximtarë ka fituar epitetin "Heroi i ditës".

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment