Pages

Friday, March 1, 2013

Gazeta Tema: Ngado që hedh sytë, të del përpara Michelle Obama (FOTO)

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Ngado që hedh sytë, të del përpara Michelle Obama (FOTO)
Mar 1st 2013, 19:18

Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Michelle Obama, është kudo.

Nga ndarja e çmimeve Oscar tek "Sesame Street", ngado që hedh sytë në ekrane, mund ta shohësh.

A mos po e tepron ai?

Kolumnistja amerikane Jennifer Rubin, që shkruan për Washington Post, thotë se mjaft është mjaft. Sipas saj, ajo është Zonja e Parë, nuk është ndonjë personazh Hollivudi.

Së fundmi ajo u shfaq duke kërcyer në kuadër të një fushate të quajtur "Let's move", që synon të vërë në lëvizje njerëzit për shkak se po shtojnë shumë mbi peshë.

49- vjeçarja thotë se për të flitet shumë dhe kjo nuk është çudi.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment