Pages

Friday, March 1, 2013

Gazeta Tema: Më mirë i trashë dhe i vogël se i hollë dhe i gjatë?

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Më mirë i trashë dhe i vogël se i hollë dhe i gjatë?
Mar 1st 2013, 17:48

penE mbani mend këngën "Short Dick Man" që u bë e famshme në vitin 1994? Atëherë flitej për herë të parë hapur për mashkullin me penis të vogël.

Me këtë ide në mendje, revista për femra "Jolie" ka pyetur lexueset e saj se si e preferojnë penisin.

Nga 2200 femra të pyetura, 77 përqind preferojnë një penis të trashë dhe të shkurtër në vend të një penisi të gjatë dhe të hollë.

Për 22 përqind të lexueseve, penisi nuk duhet të jetë shumë i vogël. 36 përqind thonë se madhësia e penisit nuk luan asnjë rol, pasi ata vlerësojnë dashurinë.

Madhësia ideale për 48 përqind të femrave është 15 centimetër, 41 përqind e duan 18 centimetër. Vetëm katër përqind duan një penis 22 centimetër.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment