Pages

Saturday, March 2, 2013

Gazeta Tema: Kostoja e bukurisë: JWoww tregon shenjat në gjoks (FOTO)

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Kostoja e bukurisë: JWoww tregon shenjat në gjoks (FOTO)
Mar 2nd 2013, 17:31

Ajo është një nga prezantueset e njohura në SHBA dhe nuk e ka problem që të tregojë se ka bërë ndërhyrje për të zmadhuar gjoksin.

Por ndërsa Jenni "JWoww" Farley nuk ka nevojë të mbajë reçipeta, fotografët kanë arritur të kapin shenjat në gjoks, që ka lënë operacioni.

Bukuroshja e MTV bëri një ndërhyrje në gjoks për 21- vjetorin, si një dhuratë ditëlindje.

Ajo thotë se çdo vit nëse do mundej do bënte ndërhyrje në gjoks.

1

2

3

4

5

6

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment