Pages

Friday, March 1, 2013

Gazeta Tema: Ja pse hakmarrja e femrave është shumë e hidhur (FOTO)

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Ja pse hakmarrja e femrave është shumë e hidhur (FOTO)
Mar 1st 2013, 17:58

Katie Price dhe Kelly Brook, dy prej modeleve më të famshme në Britani, nuk kanë një marrëdhënie miqësore me njëra-tjetrën. Por, Price ka shkuar shumë larg me urrejtjen e saj ndaj 32-vjeçare Brook. Ajo ka gjetur një foto të kësaj të fundit të bërë në vitin 2008, ku Brook është topless dhe e ka postuar atë në rrjetet sociale. Kot nuk thonë që hakmarrja e femrave është shumë e hidhur.

kelli

Taking a new turn: Kelly Brook and Katie Price's row has taken a new turn after Katie tweeted a topless picture of KellyTaking a new turn: Kelly Brook and Katie Price's row has taken a new turn after Katie tweeted a topless picture of Kelly

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment