Pages

Sunday, March 3, 2013

Gazeta Tema: Andi Bushati në Kubë si turistë apo nostalgjikë ?

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Andi Bushati në Kubë si turistë apo nostalgjikë ?
Mar 3rd 2013, 20:14

 

Kolegu ynë Andi Bushati sapo është kthyer nga Kuba. U maskua si turistë, për të bërë një dokumentar rreth  strehës së fundit të komunizmit në botë. Bëri kujdes të merrte shtëpi me qera si turistë, të vishej si turistë, të shoqërohej me njerëz të zakonshëm dhe të mos binte në sy që filmonte. Është kthyer prej andej dhe të hënën tek "Zona e Ndaluar" do të shikojmë dokumentarin e tij për Kubën.

Fotot e para që na ranë në dorë prej tij, janë vende tipike nostalgjike për komunizmin, si fotografi të revolucionit, portrete të Komandantit Ce, si dhe pamje që të rikthejnë imazhin e Shqipërisë në vitet e fundit të komunizmit.

bushati3bushati 1bushati4bushati2

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment