Pages

Sunday, March 3, 2013

Gazeta SHQIP: Zbulohet një “Atlantis” në Oqeanin Indian

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Zbulohet një "Atlantis" në Oqeanin Indian
Mar 3rd 2013, 19:10

512215_atlantide_02Një zbulim i paprecedentë është kryer pak ditë më parë në Oqeanin Indian: një grup shkencëtarësh norvegjezë, gjerman dhe britanik, të koordinuar nga universiteti i Oslos, ka zbuluar një “Atlantis”, një kontinent antik tashmë "të shkatërruar" për shkak të lëvizjeve të pllakave tektonike rreth 50-100 milionë vjet më parë.

Sipas shkencëtarëve, në mjaft pika të Oqeanit Indian gjenden të fshehura mbetje të një kontinenti, që ata e kanë pagëzuar Mauritia. Ndërkohë po vijojë analizat e shkëmbinjve.

3 mars 2013 (gazeta-Shqip.com)

Zbulohet një “Atlantis” në Oqeanin Indian burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment