Pages

Saturday, March 2, 2013

Gazeta SHQIP: “Walk of fame”, ylli i Burton pranë atij të Elisabet Taylor

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
"Walk of fame", ylli i Burton pranë atij të Elisabet Taylor
Mar 2nd 2013, 19:57

burton-taylorAktori britanik, Richard Burton ka marrë më në fund yllin e tij në "Walk of Fame", në Hollyood, i cili ndodhen pikërisht pranë yllit të Elisabet Taylor. Ylli i jepet 30 vjet pas vdekjes së aktorit të famshëm.

Burton ndërroi jetë në vitin 1984, në moshën 58 vjeçare dhe gjatë karrierës së tij kishte marrë 7 nominime për Oskar, pa arritur të fitonte ndonjëherë një çmim të tillë.

Vlerësimi për Burton vjen në 50 vjetorin e filmit të famshëm 'Cleopatra', film i cili u bë i njohur edhe për historinë e mrekullueshme të dashurisë mes tij dhe aktores protagoniste Elisabet Taylor, që nisi pikërisht gjatë xhirimeve.
Ata janë martuar 2 herë së bashku, por edhe janë divorcuar 2 herë nga njëri-tjetri.

burton taylor

2 mars 2013 (gazeta-Shqip.com)

 

"Walk of fame", ylli i Burton pranë atij të Elisabet Taylor burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment