Pages

Friday, March 1, 2013

Gazeta SHQIP: Rama: Sporti, pjesë e programit tonë për të larguar të rinjtë nga bixhozi

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Rama: Sporti, pjesë e programit tonë për të larguar të rinjtë nga bixhozi
Mar 1st 2013, 19:24

edi rama per sportinKreu i PS ka premtuar rilindjen e sportit përmes organizimit të aktiviteteve sportive në shkolla e universitete dhe ndërtimit të infrastrukturës së nevojshme me qëllim largimin e rinisë nga bixhozi dhe kafenetë.

Rama ka qenë i pranishëm në ceremoninë e ndarjes së çmimeve në kampionatin e minifutbollit për të rinjtë, që Partia Socialiste ka organizuar në Tiranë, ku ka premtuar gjithashtu mbështetje ndaj talenteve të reja për t'u bërë figura të mëdha të sportit.

Kampionati i minifutbollit për të rinjtë u fitua nga skuadra e Ali Demit, ndërsa në vend të dytë dhe të tretë u renditën Instituti i Bujqësisë dhe Instituti i Sporteve.

1 mars 2013 (gazeta-Shqip.com)

 

Rama: Sporti, pjesë e programit tonë për të larguar të rinjtë nga bixhozi burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment