Pages

Saturday, March 2, 2013

Gazeta SHQIP: PDS, Milo: Krimi ka mbërthyer shtetin

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
PDS, Milo: Krimi ka mbërthyer shtetin
Mar 2nd 2013, 20:04

paskal milo 1Kryetari i Partisë Demokracia Sociale tha nga Vlora, në një takim me mbështetësit e tij se politika i ka lënë në harresë qytetet që njihen si qytete me bindje të majta.

Milo në fjalën e tij përmendi masakrën e tokave që po bëhet, madje cilësoi si mafie ata që po uzurpojnë tokat. Ai përmendi gjithashtu papunësinë, krimin e organizuar, krimin që ka mbërthyer shtetin, e ndër të tjera edhe pushtetin e korruptuar të gjyqësorit, që keqpërdoret nga qeveria.

Krimi ka arritur shifra alarmante edhe e gjitha kjo, sipas Milos, do të shumëzohet me zero pas zgjedhjeve të 23 qershorit ku të bashkuar mund të heqim këtë keqqeverisje.

Kreu i PDS-së diskutoi me të pranishmit problemet dhe shqetësimet që ka ky qytet, i cili po përballet, sipas tij, me politikat e gabuara dhe papërgjegjshmërinë qeverisëse.
2 mars 2013 (gazeta-Shqip.com)

 

PDS, Milo: Krimi ka mbërthyer shtetin burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment