Pages

Saturday, March 2, 2013

Gazeta SHQIP: Parashutisti Mary Popins, hidhet me ombrellë (Video)

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Parashutisti Mary Popins, hidhet me ombrellë (Video)
Mar 2nd 2013, 19:29

parashutisti mary popinsRaportimet se Mary Popins ka qenë duke zbritur me çadrën e saj të famshme nga qiejt e Karolinës së jugut mund t'u dukeshin çdokujt një përrallë, por një atlet i sporteve ekstreme ka dashur të provojë të bëjë realitet pikërisht përrallën e njohur.

Erik Roner, atlet dhe parashutist profesionist i sporteve ekstreme u hodh nga qindra metra lartësi i varur në një çadër, njësoj si dadoja e famshme e përrallës për fëmijë.

Pasi i rezistoi për disa metra presionit të ajrit, çadra u shkatërrua dhe Roner u detyruar të hapë parashutën duke realizuar një ulje në sipërfaqen e tokës pa incidente.

Pamja spektakolare është filmuar nga një kamerë e vendosur në kaskën që mbante në kokë parashutisti dhe një pamje tjetër është marrë nga një miku i tij.

2 mars 2013 (gazeta-Shqip.com)

Parashutisti Mary Popins, hidhet me ombrellë (Video) burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment