Pages

Monday, March 4, 2013

Gazeta SHQIP: Pamela Anderson e mbytur në borxhe, shet vilën në Malibu

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Pamela Anderson e mbytur në borxhe, shet vilën në Malibu
Mar 4th 2013, 18:38

pamela-anderson-175-10Pamela Anderson ndodhet në vështirësi financiare dhe është mbytur në borxhe. Pjesëmarrja në “Dancing on ice” nuk i ka shërbyer për asgjë (u eliminua që në pjesën e parë), sepse pas Baywatch, karriera e saj ka marrë tatëpjetën.

Anderson është detyruar të shesë vilën e saj në Malibù dhe jo vetëm kaq. Sipas një burimi, Pamela po vuan "krizën e moshës së mesme". Sipas “Star Magazine”, aktorja 45-vjeçare nuk ndihet më në formë dhe fansat e saj janë "zhdukur".

Burimi ka treguar se Pamela, pas problemeve ekonomike dhe taskave të papaguara, nuk "arrin të flejë dhe qan vazhdimisht".

4 mars 2013 (gazeta-Shqip.com)

Pamela Anderson e mbytur në borxhe, shet vilën në Malibu burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment