Pages

Friday, March 1, 2013

Gazeta SHQIP: Nicki Minaj topless në videoklipin e ri

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Nicki Minaj topless në videoklipin e ri
Mar 1st 2013, 17:38

Minaj-topless

Nicki Minaj shfaqet topless për videoklipin e këngës së saj më të re. Në fotot e publikuara nga 'The Sun', këngëtarja amerikane shfaqet topless ndërsa e ka mbuluar pjesën e gjoksit vetëm me dy yje të vegjël në ngjyrë floriri, në këngën ku ka bashkëpunuar me French Montana Freaks.

30 vjeçarja shquhet për veshjet e saj shumë ekstravagante nëpër  koncerte dhe videoklipe , por ky padyshim është ekspozimi më ekstrem i këngëtares.

1 mars 2013 (gazeta-Shqip.com)

 

Nicki Minaj topless në videoklipin e ri burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment