Pages

Tuesday, March 5, 2013

Gazeta SHQIP: Lezhë, bazë prostitucioni, në pranga tutorja dhe 4 vajza

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Lezhë, bazë prostitucioni, në pranga tutorja dhe 4 vajza
Mar 5th 2013, 19:05

Policia e Lezhes, Foto Ilustruese

Policia e Lezhes, Foto Ilustruese

Policia e Lezhës ka zbuluar një bazë prostitucioni dhe ka vënë në pranga tutoren dhe 4 vajza që prostituoheshin.  Mësohet se hetimet për këtë rast vazhdonin prej një muaji e gjysmë dhe mesditën e sotme është bërë e mundur finalizimi i operacionit i ndërmarrë nga Drejtoria e Policisë së Lezhës.

Nuk bëhen të ditura emrat e të ndaluarve ndërkohë që ato do të gjykohen për veprat penale “Shfrytëzim prostitucioni”, “Ushtrim prostitucioni” dhe “Mbajtja e lokaleve për prostitucion”.

5 mars 2013 (gazeta-Shqip.com)

 

Lezhë, bazë prostitucioni, në pranga tutorja dhe 4 vajza burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment