Pages

Friday, March 1, 2013

Gazeta SHQIP: Krenar Ahmeti rikthehet në Tiranë, emërohet shef i sigurisë rrugore

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Krenar Ahmeti rikthehet në Tiranë, emërohet shef i sigurisë rrugore
Mar 1st 2013, 18:35

krenar-ahmetiNdryshimet në radhët e policisë së shtetit kanë rikthyer sërish në Tiranë një nga emrat më të njohur dhe të përfolur të kësaj strukture, Krenar Ahmeti.

Krenar Ahmeti është rikthyer në postin e shefit të sigurisë rrugore në kryeqytet ditën e sotme duke lënë postin që mbante deri më tani, atë të zv/drejtorit për rendin në Durrës.

Sipas burimeve nga policia vendin e Ahmetit në qytetin bregdetar do ta zërë Asllan Shyti.

Ndryshimi është bërë pas marrjes së gradave të reja në Shkollën e Formimi Policor, ndërkohë që Ahmeti shquhet për numrin e madh të certifikatave dhe kualifikimeve të ndryshme gjatë karrierës së tij në strukturat e policisë së shtetit, që e ka fillimin në vitin 1998.

1 mars 2013 (gazeta-Shqip.com)

Krenar Ahmeti rikthehet në Tiranë, emërohet shef i sigurisë rrugore burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment