Pages

Saturday, March 2, 2013

Gazeta SHQIP: Chavez në gjendje të rëndë, Venezuela mohon zërat për vdekjen e tij

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Chavez në gjendje të rëndë, Venezuela mohon zërat për vdekjen e tij
Mar 2nd 2013, 18:24

hugo chavezPresidenti venezuelian, Hugo Chavez po i nënshtrohet seancave të reja të kimioterapisë që mbërrijnë pas operacioneve të vështira që kreu ndaj sëmundjes së kancerit në Kubë, bëri të ditur zëvendëspresidenti i Venezuelës.

Zëvendës presidenti Nicolas Maduro, tha se Chavez është duke marrë trajtimet për shkak të gjendjes serioze në të cilën gjendet.

Maduro hodhi poshtë raportet se Chavez ishte duke vdekur apo tashmë ka vdekur, duke fajësuar grupet opozitare jashtë dhe mediat spanjolle e kolumbiane, se kanë nisur "fushatë kundër stabilitetit të Venezuelës."

Chavez po përballet me kancerin dhe në muajt e fundit ka kryer një operacion në Kubë, dhe që nga dhjetori nuk është parë në publik.
2 mars 2013 (gazeta-Shqip.com)

Chavez në gjendje të rëndë, Venezuela mohon zërat për vdekjen e tij burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment