Pages

Monday, March 4, 2013

Gazeta SHQIP: Australi, minatorët kërcejnë në galeri, pushohen nga puna (video)

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Australi, minatorët kërcejnë në galeri, pushohen nga puna (video)
Mar 4th 2013, 19:07

minieraPesëmbëdhjetë minatorë të një miniere ari në Australinë Perëndimore janë pushuar nga puna, sepse kanë kërcyer gjatë kohës që duhet të ishin duke punuar.

Minatorët, kanë kërcyer hitin e fundit "Harlem Shake" dhe një kolegu i tyre i ka filmuar me celular dhe më pas, e ka postuar "spektaklin" në YouTube.

Kompania që zotëron minierën, "Gold Fields", e ka motivuar pushimin nga puna si dhunim i rregullave të sigurisë.

4 mars 2013 (gazeta-Shqip.com)

 

Australi, minatorët kërcejnë në galeri, pushohen nga puna (video) burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment