Pages

Friday, March 1, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Aflatoksina në qumësht, ambasada e SHBA, qytetarëve të saj: Shmangni markat e denoncuara

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Aflatoksina në qumësht, ambasada e SHBA, qytetarëve të saj: Shmangni markat e denoncuara
Mar 1st 2013, 19:42

Foto IlustrueseAmbasada amerikane u ka rekomanduar qytetarëve të saj që ndodhen në Shqipëri që të shmangin qumështin e markave të cilat janë raportuar si  me nivel të lartë aflatoksine. Nëpërmjet një mesazhi lëshuar nga Ambasada Amerikane ne Tirane, thuhet se niveli i aflatoksinës në tregun shqiptar dhe atë të Bashkimit Evropian është dukshëm më i ulët [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/03/01/aflatoksina-ne-qumesht-ambasada-e-shba-shmangni-markat-e-denoncuara/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment