Pages

Sunday, March 3, 2013

Albania Observer » Foto Lajme: Parakalimi që mbeti në histori!

Albania Observer » Foto Lajme
Agjenci lajmesh në gjuhën shqipe
Parakalimi që mbeti në histori!
Mar 3rd 2013, 21:26

Dimë që makinat ne shtrenjta, janë dhe të shpejta! Por, ç'ndodh kur këto makina luksoze dhe shtrenjta, i parakalon një makinë që nuk vlen as sa një pasqyrë e tyre? Nëse nuk besoni, shikoni fotografitë dhe krahasimin dhe konkluzionet tuajat!/alb-observer.com/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment