Pages

Thursday, February 28, 2013

Zëri i Amerikës: Vrasja e komisarit të policisë, polemika të forta në Shqipëri

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Vrasja e komisarit të policisë, polemika të forta në Shqipëri
Feb 28th 2013, 17:37

Arben Frroku i arrestuar në Greqi për atentatin ndaj Lamajt, miqësi me drejtuesit më të lartë të policisë. Debate të forta në parlament mes opozitës dhe ministrit të Brendshëm

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment