Pages

Friday, February 22, 2013

Zëri i Amerikës: Viktimat e Gërdecit kërkojnë hapjen e procesit ndaj Fatmir Mediut

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Viktimat e Gërdecit kërkojnë hapjen e procesit ndaj Fatmir Mediut
Feb 22nd 2013, 18:33

Ata vlerësojne se sipas tyre ish ministri i Mbrojtjes ishte ndër përgjegjësit kryesor të shpërthimit në mars të vitit 2008

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment