Pages

Sunday, February 24, 2013

Zëri i Amerikës: Vëllai i atletit Pistorius akuzohet për vrasjen e një gruaje

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Vëllai i atletit Pistorius akuzohet për vrasjen e një gruaje
Feb 24th 2013, 19:20

Carl Pistorius akuzohet për vrasjen e një gruaje motorçikilste në një aksident në vitin 2008 në periferi të Johanesburgut

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment