Pages

Sunday, February 24, 2013

Zëri i Amerikës: Trafikantët e drogës në kërkim të rrugëve të reja të trafikimit

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Trafikantët e drogës në kërkim të rrugëve të reja të trafikimit
Feb 24th 2013, 16:28

Në kufirin Shqipëri-Mal i Zi javët e fundit po vërehet shtim i rasteve të përpjekjeve të trafikantëve për trafik droge

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment