Pages

Tuesday, February 26, 2013

Zëri i Amerikës: Siri: Luftime të ashpra në Aleppo

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Siri: Luftime të ashpra në Aleppo
Feb 26th 2013, 19:20

Media shtetërore siriane dhe grupet opozitare thanë se breshëritë e armëve dhe shpërthimet tronditën zonën përreth xhamisë Umayyad

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment