Pages

Sunday, February 17, 2013

Zëri i Amerikës: Shpërthime në Irak

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Shpërthime në Irak
Feb 17th 2013, 15:51

Autoritetet thonë se një numër shpërthimesh në zona të banuara kryesisht nga shiitë, kanë shkaktuar sot rreth 30 të vrarë dhe mbi 100 të plagosur

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment