Pages

Wednesday, February 27, 2013

Zëri i Amerikës: SHBA, Franca duan tranzicion të shpejtë në Siri

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
SHBA, Franca duan tranzicion të shpejtë në Siri
Feb 27th 2013, 19:26

Sekretari amerikan i Shtetit John Kerry tha se Shtetet e Bashkuara "po shqyrtojnë mënyra për të shpejtuar" një ndryshim të regjimit në Siri

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment