Pages

Monday, February 25, 2013

Zëri i Amerikës: Përfundon procesi i votimit në Itali

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Përfundon procesi i votimit në Itali
Feb 25th 2013, 19:01

Sipas anketave të para pas votimit, partia e Pier Luigi Bersanit, kryeson në dhomën e ulët të parlamentit, kurse partia e Silvio Berlusconit kryeson në Senat

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment