Pages

Wednesday, February 20, 2013

Zëri i Amerikës: Përfundon pa marrëveshje takimi Thaçi – Daçiç

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Përfundon pa marrëveshje takimi Thaçi – Daçiç
Feb 20th 2013, 16:52

Kryeministrat e Kosovës dhe Serbisë do të takohen sërish më 4 mars në Bruksel për të vazhduar diskutimet rreth situatës në veriun e Kosovës

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment