Pages

Monday, February 18, 2013

Zëri i Amerikës: Pakistan: Sulm ndaj kompleksit të një zyrtari

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Pakistan: Sulm ndaj kompleksit të një zyrtari
Feb 18th 2013, 17:14

Zyrtarët thonë se ekstremistët e kryen sulmin ku mbetën pesë të vrarë dhe disa të plagosur

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment