Pages

Thursday, February 14, 2013

Zëri i Amerikës: Oscar Pistorius nën arrest për vrasje

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Oscar Pistorius nën arrest për vrasje
Feb 14th 2013, 16:01

Atleti akuzohet se ka vrarë të dashurën, modelen Reeva Steenkamp

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment