Pages

Friday, February 22, 2013

Zëri i Amerikës: Ndërkombëtarët shqetësim për nacionalizmin

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Ndërkombëtarët shqetësim për nacionalizmin
Feb 22nd 2013, 17:10

Në Shqipëri zëvendës ndihmës sekretari amerikan i Shtetit Philip Reeker dhe ministri i Jashtëm Gjerman Guido Westervelle ritheksuan se "ndryshimi I kufijve është i papranueshëm"

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment