Pages

Thursday, February 28, 2013

Zëri i Amerikës: Meksikë, arrestohet kryetarja e sindikatës së arsimtarëve

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Meksikë, arrestohet kryetarja e sindikatës së arsimtarëve
Feb 28th 2013, 16:16

Elba Esther Gordilio Morales nuk pranoi t'u përgjigjej akuzave gjatë paraqitjes dje në gjykatë por drejtues të tjerë sindikatash e përshëndetën arrestimin e saj

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment