Pages

Saturday, February 16, 2013

Zëri i Amerikës: Medalja Presidenciale e Meritave për Dr. Elez Biberaj

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Medalja Presidenciale e Meritave për Dr. Elez Biberaj
Feb 16th 2013, 16:18

Në vendimin e presidentes Jahjaga thuhet se zoti Biberaj është dekoruar për veprimtarinë dhe angazhimin në afirmimin e çështjes së Kosovës

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment