Pages

Sunday, February 10, 2013

Zëri i Amerikës: Mbi 1 miliardë aziatikë festojnë Vitin e Ri Hënor

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Mbi 1 miliardë aziatikë festojnë Vitin e Ri Hënor
Feb 10th 2013, 17:26

Në Pekin viti i ri u shënua me koncerte deri në mesnatë, ku ishin ftuar një numër artistësh me famë botërore, mes tyre Celine Dion, e cila këndoi në kinezçe këngën tradicionale "Lulja e Jaseminit"

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment