Pages

Thursday, February 28, 2013

Zëri i Amerikës: Lirohet një e dënohen dy ish zyrtarë qeveritar

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Lirohet një e dënohen dy ish zyrtarë qeveritar
Feb 28th 2013, 17:16

Një gjykatë në Prishtinë shpalli të pafajshëm nga akuzat për korrupsion ish ministrin për kthim dhe komunitete në qeverinë e Kosovës, Slavisha Petkoviç.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment