Pages

Monday, February 25, 2013

Zëri i Amerikës: Lamtumira e fundit për komisarin e vrarë

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Lamtumira e fundit për komisarin e vrarë
Feb 25th 2013, 17:40

Oficeri i policisë Dritan Lamaj, u qëllua mbrëmë në një atentat në Tiranë. Berisha: Krimi nuk do mund të mposhtë forcat e Rendit. Rama: Policia e tradhëtuar nga Shteti

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment