Pages

Thursday, February 14, 2013

Zëri i Amerikës: Koreja e Jugut kreu një provë me raketë

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Koreja e Jugut kreu një provë me raketë
Feb 14th 2013, 16:50

Ushtria e Seulit është në nivelin më të lartë të sigurisë mbas provës më të fundit bërthamore të Koresë së Veriut

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment