Pages

Saturday, February 23, 2013

Zëri i Amerikës: Koalicioni Kombëtar i Sirisë tërhiqet nga bisedimet ndërkombëtare

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Koalicioni Kombëtar i Sirisë tërhiqet nga bisedimet ndërkombëtare
Feb 23rd 2013, 19:05

Grupi kryesor opozitar është tërhequr në shenjë proteste për atë që e quan mos veprim "i turpshëm" i botës ndaj krimeve në Siri

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment