Pages

Thursday, February 21, 2013

Zëri i Amerikës: Kina vë në pikëpyetje raportin për sulme kibernetike

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Kina vë në pikëpyetje raportin për sulme kibernetike
Feb 21st 2013, 19:38

Raporti i kompanisë private të sigurisë Mandiant e vuri në shënjestër hapur para dy ditësh qeverinë kineze

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment