Pages

Monday, February 18, 2013

Zëri i Amerikës: Këtë javë në Uashington

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Këtë javë në Uashington
Feb 18th 2013, 16:39

Në pritje të vizitës së kryeministrit japonez në Shtëpinë e Bardhë, një vend të rëndësishëm do të zënë marrëdhëniet me vendet e Paqësorit

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment