Pages

Sunday, February 24, 2013

Zëri i Amerikës: Karzai urdhëron largimin e forcave të posaçme amerikane nga provinca Wardak

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Karzai urdhëron largimin e forcave të posaçme amerikane nga provinca Wardak
Feb 24th 2013, 19:09

Presidenti afgan Hamid Karzai urdhëroi largimin e të gjitha forcave të posaçme amerikane nga një provincë lindore si përgjigje ndaj akuzave që ato forca ose aleatët e tyre afganë mund të kenë kryer shkelje të të drejtave të njeriut ndaj civilëve. Në një deklaratë sot, zyra e zotit Karzai tha se një hetim qeveritar i incidenteve të sigurisë në provincën Wardak, arriti në ...

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment