Pages

Thursday, February 21, 2013

Zëri i Amerikës: Italia arreston një të dyshuar për trukime të ndeshjeve të futbollit

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Italia arreston një të dyshuar për trukime të ndeshjeve të futbollit
Feb 21st 2013, 16:11

Admir Suljic, nga Sllovenia, kërkohej nga policia e Kremonës si pjesë e një hetimi mbi një rrjet të gjerë manipulimi të rezultateve të qindra ndeshjeve të futbollit evropian

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment